Mazăre cu ochi negri prăjiți și mușcături de șuncă cu un sos dulce de afine
Pean prăjit cu ochi negri și mușcături de șuncă cu un sos dulce de afine este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 486 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 1,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, sos de afine, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 67%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blinele De Mazăre Cu Ochi Negri Cu Sos De Miere-Sriracha, Dip cu mazăre și șuncă cu ochi negri, și Salată de mazăre cu șuncă și ochi negri.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați mazărea, șalota, ardeiul gras și șunca.
Se amestecă în amidon de porumb, albușuri de ou, sare și piper, după gust.
Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, siropul și pudra de usturoi.
Se încălzește până se încălzește. Acoperiți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o friteuză până ajunge la 325 de grade F. lucrând în loturi și folosind 2 lingurițe, glisați cu grijă porții mici (mușcături) din amestecul de mazăre în uleiul fierbinte. Notă: amestecul de mazăre nu este foarte ferm, așa că trebuie să le glisați în uleiul fierbinte
foarte încet, ei își vor păstra forma. Se prăjește aproximativ 5 minute sau până se rumenesc și sunt crocante.
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți alături de sosul cald de afine.