Mazăre Cu Ochi Negri Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mazărea cu ochi negri cu aragaz lent. Această rețetă servește 5. O porție conține 576 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână orez, morcovi, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz Lent Black Eyed Peas, Aragaz Lent Black Eyed Peas, și Aragaz Lent Vegetarian Mazăre Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
Puneți mazărea în cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 3 inci. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 2 min.
Lăsați să stea, acoperit, 1 oră.
Gatiti si amestecati morcovii, ceapa si slanina in tigaie la foc mediu 8 min. sau până când ceapa este crocantă. Între timp, aduceți bulion, roșii și apă la fiert în cratiță.
Scurgeți mazărea; se pune în aragaz lent.
Adăugați legume fierte, amestec de bulion, șuncă și chimen; se amestecă. Acoperiți cu capac; gătiți la 5 până la 6 ore (sau la 2-1/2 până la 3 ore).
Se amestecă verdele. Gatiti, acoperit, 30 min. sau doar până când verdele este fraged.