Mazăre Creolă prăjită cu ochi negri

Mazărea cu ochi negri prăjită Creolă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 355 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mazăre cu ochi negri, condimente creole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Creole Black Eyed Peas, Mazăre Creolă cu ochi negri, și Scăzut De Grăsime Creole Stil Black Eyed Peas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați ușor mazărea cu ochi negri cu ulei de măsline și condimente Creole.
Transferați amestecul într - o tigaie cu jeleu ușor unsă de 17 x 12 inci.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când sunt crocante și uscate, amestecând la fiecare 10 minute.
Lăsați să se răcească 20 de minute.
Notă: Am testat cu cele mai bune mazăre Blackeye Bush.