Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea Creolă cu ochi negri. O porție conține 105 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, piper, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creole Black Eyed Peas, Mazăre Cu Ochi Negri În Stil Creol Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp.
Instrucțiuni
1
Adăugați mazărea cu ochi negri și apă, sigilați aragazul și aduceți la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 10 minute.
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural. Odată ce presiunea este scăzută, deschideți aragazul și adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția fumului lichid. Reveniți la foc și fierbeți timp de 15-30 de minute, până când mazărea este complet moale și îngroșată.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Scurgere. Urmați instrucțiunile pentru prepararea legumelor. Apoi adăugați toate ingredientele, cu excepția fumului lichid în oală, împreună cu suficientă apă suplimentară pentru a acoperi mazărea cu un centimetru. Gatiti pana cand mazarea este complet frageda, aproximativ 1 1/2 pana la 2 ore, adaugand mai multa apa dupa cum este necesar. Când sunt fragede, adăugați fumul lichid, gătiți încă 5 minute și serviți peste orez.