Matzo Bile
Bilele Matzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără lactate servește 7 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 140 de calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, margarină pareve, masă matzo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Matzo Bile, Matzo Bile, și Sinker Matzo Bile.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați margarina și ouăle până se omogenizează bine.
Combinați făina matzo și sarea; se amestecă ușor în amestecul de ouă până când lichidul este absorbit, iar masa este umedă. Se amestecă treptat în apă, astfel încât amestecul să se țină împreună, dar să nu fie prea umed. Acoperiți și refrigerați în timp ce aduceți apa la fierbere.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Când apa este la fierbere completă, scoateți amestecul matzo din frigider. Folosind mâinile ude, formați linguri de aluat în bile. Nu împachetați bilele prea strâns.
Puneți bilele în apă clocotită și fierbeți timp de 15 minute.
Scoateți din apă și serviți în supă sau lapte rece. Nu lăsați bilele matzo să stea prea mult, altfel se vor întări.