Matcha și Halibut cu crustă de fistic

Nevoie de o felul principal pescatarian? Matcha și halibutul cu crustă de fistic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 268 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, untul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Halibut Cu Crustă De Fistic, Halibut cu crustă de fistic cu sos de portocale de sânge, și Fistic De Avocado Și Înghețată Matchan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați fisticul pe o foaie mică de copt cu margini; prăjiți până se rumenesc în pete, aproximativ 3 minute.
Lasă să se răcească. Măcinați fisticul, matcha și zahărul într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate grosier, aproximativ 15 secunde.
Adăugați pesmet, unt topit și coajă de lămâie; procesați până se combină (dar nu o pastă), aproximativ 10 secunde. Condimentează toppingul după gust cu sare și piper.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; ungeți hârtia cu unt. Condimentați ușor peștele peste tot cu sare și piper. Bateți 1/4 din amestecul de nuci uniform deasupra fiecărui file.
Așezați fileurile pe foaia pregătită.
Coaceți până când este doar opac în centru, 810 minute.