Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Masaman Curry. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 230 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de friptură de mușchi, ulei de arahide, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați [Recenzie - produs] Speedy Malaezia pui Curry (ft. A1 Sos Curry Instant De Carne), Chilakada Dumpa Podi Koora - Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, și Vegan Brussel morcov Curry Cupcakes cu crema de branza glazura si Maple Curry reducere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați primele 6 ingrediente; gatiti 2 minute sau pana cand parfumat, amestecand frecvent.
3
Scoateți din căldură; se răcește 5 minute.
4
Așezați amestecul de condimente într-un robot de bucătărie; adăugați lămâie, ghimbir, usturoi și 1/4 cană bulion. Procesați 1 minut, răzuind părțile ocazional; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de condimente; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați carnea de vită și gătiți 3 minute, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul rămas și apa, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă pasta de tamarind, sarea și cartofii; se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când carnea de vită este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nasul fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.