Masala de pui la cuptor cu pilaf de migdale

Masala de pui la cuptor cu pilaf de migdale
Masala de pui la cuptor cu pilaf de migdale necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 481 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, migdale, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Pilaf De Pui La Cuptor, Pui de arțar la cuptor cu Pilaf de pere, și Pilaf De Migdale De Mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți orezul într-o cratiță cu 600 ml apă, 1 linguriță de turmeric, 1 linguriță de pudră de curry și puțină sare. Aduceți la fierbere, amestecați, acoperiți, dați focul la minim și gătiți timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Încercați să nu scoateți capacul în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se lasă acoperit 5 minute.
4
Adăugați migdalele și puful cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
5
Între timp, amestecați 2 lingurițe de pudră de curry, turmericul rămas, 2 lingurițe de iaurt și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
6
Adăugați pui și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Aruncați roșiile și ceapa într-o tavă de prăjire cu restul de pudră de curry, apoi cuibăriți în bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Coaceți timp de 15-20 de minute până când puiul este gătit și legumele sunt moi. Se împrăștie peste coriandru și se servește cu orezul și iaurtul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista