Masala de pui la cuptor cu pilaf de migdale
Masala de pui la cuptor cu pilaf de migdale necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 481 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, migdale, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Pilaf De Pui La Cuptor, Pui de arțar la cuptor cu Pilaf de pere, și Pilaf De Migdale De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți orezul într-o cratiță cu 600 ml apă, 1 linguriță de turmeric, 1 linguriță de pudră de curry și puțină sare. Aduceți la fierbere, amestecați, acoperiți, dați focul la minim și gătiți timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Încercați să nu scoateți capacul în timpul gătitului.
Se ia de pe foc și se lasă acoperit 5 minute.
Adăugați migdalele și puful cu o furculiță.
Între timp, amestecați 2 lingurițe de pudră de curry, turmericul rămas, 2 lingurițe de iaurt și condimente.
Adăugați pui și aruncați pentru a acoperi.
Aruncați roșiile și ceapa într-o tavă de prăjire cu restul de pudră de curry, apoi cuibăriți în bucățile de pui.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când puiul este gătit și legumele sunt moi. Se împrăștie peste coriandru și se servește cu orezul și iaurtul rămas.