Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin
Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 671 calorii, 20g de proteine, și 43G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, parmezan, Deli provolone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 329 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Galette de roșii Mozzarella Heirloom cu crustă de parmezan (fără Gluten + fără cereale), Marți Fără Gluten: Crustă Ușoară De Pizza, și Marți Fără Gluten: Aluat Dulce De Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina de orez alb, brânza, amidonul de tapioca, făina de orez dulce, rozmarinul și sarea. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Tapioca
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați unt. Pulsați până când nu rămân bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați apă, rulați robotul de bucătărie până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Pulverizați ușor o tigaie de 10 inci. Scoateți bucățile de aluat cu o lingură și puneți-le în fundul tigaiei. Când tot aluatul este în tigaie, apăsați aluatul în jos pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic și congelați tarta timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
5
În timp ce tarta se răcește, începeți umplutura: topiți untul într-o tigaie grea la foc mediu-mare și adăugați ceapă. Se amestecă frecvent ceapa. Când ceapa începe să se rumenească, reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand frecvent pana cand ceapa este moale si foarte maro, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți tarta din congelator și scoateți folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Coaceți tarta până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți tarta din cuptor și puneți-o pe grătar. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați brânza uniform în fundul tartei. (Dacă nu conține lactate, periați ușor tarta cu ulei de măsline.) Lingura ceapa fiarta uniform peste branza si deasupra cu rosii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați cu puțină sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12
Coaceți până când roșiile se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Așezați tarta pe grătar pentru a se răci timp de aproximativ cinci minute înainte de tăiere. Se toacă busuiocul și se presară peste tartă.