Marți Fără Gluten: Sare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați marți fără Gluten: Saltines. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 43 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă de la Serious Eats are 409 de fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, gumă de xantan, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, și Marți Fără Gluten: S ' More Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați rafturile cuptorului în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Bateți împreună făina de orez alb, făina de orez brun, amidonul de porumb, praful de copt, sarea și guma de xantan într-un bol mare de amestecare sau într-un bol de robot de bucătărie.
Bateți sau pulsați robotul de bucătărie pentru a combina.
Adăugați unt rece sau scurtare.
Tăiați untul în făină până când untul are dimensiunea mazărei. Dacă untul este prea încorporat, biscuiții nu vor fi la fel de fulgi.
Adăugați apă. Amestecați sau pulsați robotul de bucătărie până se formează un aluat. Aluatul va fi ferm. Dacă aluatul este uscat, adăugați o lingură suplimentară de apă.
Așezați aluatul între două bucăți de hârtie pergament. (Pergamentul ar trebui să aibă aproximativ 12 x 16 inci.)
Rulați aluatul de aproximativ 1/16 inch.
Scoateți bucata superioară de hârtie pergament. Glisați aluatul pe foaia de copt cu margini. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță. Folosind o roată de pizza, tăiați aluatul în bucăți de cracker. Presărați generos sare kosher peste tot aluatul.
Coaceți până când biscuiții se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați biscuiții să se răcească. Odată răcit, rupeți biscuiții, dacă este necesar. (Biscuiții se despart de obicei în timpul coacerii.)