Marți Fără Gluten: Biscuiți Ușori De Casă
Marți fără Gluten: biscuiții ușori de casă sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 13 calorii. Această rețetă servește 100 și costă 2 cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1950 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de sorg, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marți Fără Gluten: Biscuiți Graham, Marți Fără Gluten: Biscuiți Cu Ciocolată Graham, și Marți fără Gluten: vafe clare și ușoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. în vasul robotului de bucătărie combinați făina de sorg, făina de orez brun, zahărul granulat, sarea și praful de copt. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Amestecul ar trebui să semene cu o masă grosieră.
Adăugați apă. Rulați robotul de bucătărie până când aluatul se reunește, aproximativ 15-20 de secunde.
Întoarceți aluatul pe o bucată de hârtie pergament de 12x16. Apăsați aluatul într-un dreptunghi. Aluat ușor praf cu făină de orez brun. Acoperiți aluatul cu o a doua bucată de hârtie pergament.
Rulați aluatul până când acoperă aproape întreaga bucată de pergament. Ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/16". Îndepărtați bucata de pergament de sus. Folosind o roată de pizza sau un cuțit, tăiați laturile inegale ale aluatului. Glisați pergamentul și aluatul pe o foaie de copt de 12 x 18
Scorați aluatul în dreptunghiuri. O roată de pizza funcționează cel mai bine pentru această sarcină. (Mi-am tăiat biscuiții în bucăți de 1 x1/2 inci.). Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Presărați ușor aluatul cu sare Kosher.
Coaceți până când biscuiții se rumenesc, aproximativ 15 minute. Unele dintre biscuiții de pe margine s-ar putea coace prea mult.
Scoateți tigaia din cuptor. Lăsați biscuiții să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.