Mary ' s Roast Beef

Mary ' s Roast Beef
Friptura de vită a lui Mary este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 276 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de căței de usturoi, busuioc, cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Friptura de Oală a mătușii Mary, Bloody Mary Oală Friptură Cina, și Aragaz Lent Bloody Mary Oală Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se rumenesc toate părțile fripturii în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți friptura; pus deoparte.
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și sotati 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă cafea, 2 căni de apă, bulion și următoarele 3 ingrediente până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Întoarceți friptura la cuptorul olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 2 1/2 ore sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Transferați friptura într-un platou de servire, rezervând picături în cuptorul olandez; păstrați friptura caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Bateți împreună restul de 1/2 cană de apă și făină; bateți în picături. Gatiti, batand constant, la foc mediu pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se toarnă sosul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1
Tăiați friptura în jumătate; așezați într-un aragaz lent de 4 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați ceapă; 1 cățel de usturoi, tocat; 1 cană de cafea preparată; 1/2 cană de apă; 1 cub de bulion; și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și gătiți la 6 până la 7 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Cafea PreparatăCafea Preparată
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Transferați friptura într-un platou de servire; măsurați picăturile și turnați într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Bateți împreună 1/4 cană de apă și 1 lingură de făină pentru fiecare cană de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți amestecul în picături. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Oală sub presiune friptură de vită: friptură brună în ulei fierbinte cu ceapă și usturoi într-o oală sub presiune de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
7
Combinați cafeaua, 2 căni de apă, bulion și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste friptură. Acoperiți cu capac și sigilați în siguranță; plasați controlul presiunii peste tubul de aerisire. Gatiti la foc mare pana cand controlul presiunii se balanseaza rapid inainte si inapoi. Reduceți căldura până când presiunea controlează rocile ocazional; gatiti 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Scoateți de pe foc, treceți apă rece peste aragaz pentru a reduce presiunea. Scoateți cu grijă capacul. Procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista