Mary K. ' s Never Ending Chocolate Cake

Mary K. ' s Never Ending Chocolate Cake
Mary K. ' s Never Ending Chocolate Cake este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zară, ciocolată semi-dulce, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tortul cu afine al Mariei, și Tortul cu un pas al Mariei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Pulverizați o tigaie Bundt de 12 căni cu
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bucuria lui Baker.
3
Combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, laptele, uleiul, siropul și ouăle într-un bol de amestecare. Bateți la viteză mică până se amestecă, apoi creșteți viteza mixerului la mediu și bateți timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă chipsurile de ciocolată și se toarnă în tava Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți timp de 55 de minute până la 1 oră sau până când testerul de tort iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Presărați cu zahăr pudră pentru garnitură sau stropiți cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
7
Combinați ciocolata și laptele într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si amestecul ajunge la fierbere. Se reduce focul și se gătește, amestecând continuu până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista