Mary K. ' s Never Ending Chocolate Cake
Mary K. ' s Never Ending Chocolate Cake este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zară, ciocolată semi-dulce, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tortul cu afine al Mariei, și Tortul cu un pas al Mariei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Pulverizați o tigaie Bundt de 12 căni cu
Combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, laptele, uleiul, siropul și ouăle într-un bol de amestecare. Bateți la viteză mică până se amestecă, apoi creșteți viteza mixerului la mediu și bateți timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă chipsurile de ciocolată și se toarnă în tava Bundt.
Coaceți timp de 55 de minute până la 1 oră sau până când testerul de tort iese curat.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe raftul de răcire.
Presărați cu zahăr pudră pentru garnitură sau stropiți cu glazură de ciocolată.
Combinați ciocolata și laptele într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si amestecul ajunge la fierbere. Se reduce focul și se gătește, amestecând continuu până se îngroașă.