Mary Cadogan ' s tartiflette

Mary Cadogan ' s tartiflette
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tartifleta lui Mary Cadogan ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 613 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 257 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți o singură cremă, ceapă, slănină din spate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Puiul jubiliar al lui Mary Cadogan, Somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă, și Tartiflette cremoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / cuptor ventilator 200C. curățați și tăiați gros cartofii, apoi fierbeți în apă sărată timp de 8-10 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scurgere.
3
Se toacă mărunt ceapa și se prăjește în 25g/1oz unt și un strop de ulei de măsline timp de 5 minute. Tăiați slănina în bucăți cu foarfeca și adăugați-o în tigaie; amestecați bine și gătiți încă 5 minute, până când ceapa și slănina sunt ușor colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați brânza în bucăți, coajă și toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Puneți jumătate din cartofi într-un vas rezistent la cuptor cu unt de 1,5 litri/2 litri și împrăștiați peste jumătate de ceapă, slănină și brânză. Se condimentează ușor cu sare și piper. Repetați straturile, apoi turnați smântână uniform deasupra și coaceți timp de 10-12 minute până devin aurii. Se odihnește 5 minute și apoi se servește cu o salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista