Mary Cadogan ' s tartiflette

Mary Cadogan ' s tartiflette
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tartifleta lui Mary Cadogan ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 613 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 257 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți o singură cremă, ceapă, slănină din spate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Puiul jubiliar al lui Mary Cadogan, Somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă, și Tartiflette cremoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / cuptor ventilator 200C. curățați și tăiați gros cartofii, apoi fierbeți în apă sărată timp de 8-10 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scurgere.
3
Se toacă mărunt ceapa și se prăjește în 25g/1oz unt și un strop de ulei de măsline timp de 5 minute. Tăiați slănina în bucăți cu foarfeca și adăugați-o în tigaie; amestecați bine și gătiți încă 5 minute, până când ceapa și slănina sunt ușor colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Tăiați brânza în bucăți, coajă și toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Puneți jumătate din cartofi într-un vas rezistent la cuptor cu unt de 1,5 litri/2 litri și împrăștiați peste jumătate de ceapă, slănină și brânză. Se condimentează ușor cu sare și piper. Repetați straturile, apoi turnați smântână uniform deasupra și coaceți timp de 10-12 minute până devin aurii. Se odihnește 5 minute și apoi se servește cu o salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista