Martha Spaniolă orez și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați orezul spaniol și cârnații Martha. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 494 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul de roșii, cârnații și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încearcă Orez spaniol cu cârnați, Cârnați Orez Spaniol, și Tigaie Spaniolă Cu Orez Și Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă cârnații; gatiti si amestecati pana cand carnatul este crocant.
Se amestecă orezul, apa, sosul de roșii, condimentul adobo, sarea și piperul negru. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim. Se fierbe până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino
Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Torres Sangre De Toro Tempranillo]()
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.