Marshmallows înmuiate în ciocolată

Marshmallows înmuiate în ciocolată
Marshmallows înmuiate în ciocolată ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Acest hor d ' oeuvre are 45 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 26. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți ciocolată, împachetați bețișoare de acadea, marshmallows și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 456 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 3%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Marshmallows Cu Ciocolată, Marshmallows Cu Ciocolată Cu Mentă, și Bezele de bere cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți ciocolata în boluri separate peste apă fierbinte sau la un nivel scăzut în cuptorul cu microunde. Se lasă să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Puneți stropii aleși pe farfurii separate. Împingeți un tort pop sau un băț lolly într-o marshmallow cam la jumătatea drumului. Scufundați-vă în ciocolata albă sau cu lapte, lăsați excesul să se scurgă, apoi scufundați-vă în stropii la alegere. Puneți într-un pahar înalt pentru a seta. Repetați cu fiecare marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Revista