Marlborough Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scurtare de legume, sherry cremă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Boston Marlborough Pie, Marlborough Pie: un desert tradițional de Ziua Recunoștinței, și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 1/4 cană de făină și apă cu gheață; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Combinați 3/4 cană de făină, 1 linguriță de zahăr și sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați amestecul de apă cu gheață; se amestecă cu o furculiță până când amestecul de făină este umed. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci; Se răcește timp de 10 minute sau până când plasticul poate fi îndepărtat cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Îndepărtați foaia superioară de plastic; potriviți aluatul, cu fața descoperită în jos, într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
7
Scoateți foaia inferioară de plastic. Îndoiți marginile sub; flaut. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Coaceți la 400 timp de 8 minute; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Combinați sosul de mere și ingredientele rămase într-un castron și amestecați bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Se toarnă în crusta pregătită; coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325; coaceți încă 55 de minute sau până când umplerea este setată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Garnisiți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.