Marlborough Pie
Marlborough Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scurtare de legume, sherry cremă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Boston Marlborough Pie, Marlborough Pie: un desert tradițional de Ziua Recunoștinței, și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1/4 cană de făină și apă cu gheață; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Combinați 3/4 cană de făină, 1 linguriță de zahăr și sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați amestecul de apă cu gheață; se amestecă cu o furculiță până când amestecul de făină este umed. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci; Se răcește timp de 10 minute sau până când plasticul poate fi îndepărtat cu ușurință.
Îndepărtați foaia superioară de plastic; potriviți aluatul, cu fața descoperită în jos, într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Scoateți foaia inferioară de plastic. Îndoiți marginile sub; flaut. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță.
Coaceți la 400 timp de 8 minute; se răcește pe un suport de sârmă.
Combinați sosul de mere și ingredientele rămase într-un castron și amestecați bine cu un tel.
Se toarnă în crusta pregătită; coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325; coaceți încă 55 de minute sau până când umplerea este setată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Garnisiți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.