Marinată de cimbru, șalotă și lămâie
Nevoie de o marinada fără gluten, primară și vegană? Marinada de cimbru, șalotă și lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 32 de porții cu 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, lămâie, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru, Friptură fierbinte cu marinată de șalotă, și Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru.