Marinată Cu Usturoi De Ghimbir

Marinată Cu Usturoi De Ghimbir
Marinada cu usturoi de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de marinată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 28 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, sherry, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Marinată Cu Usturoi De Ghimbir, Filete de curcan la grătar cu marinată de ghimbir-usturoi, și Sos De Scufundare Sau Marinată Cu Usturoi De Susan Sau Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într - un vas de sticlă superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
2
Adăugați 1 până la 2 kilograme de carne de vită dezosată, carne de porc, pui sau pește; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
PeștePește
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți carnea din marinată; rezervați marinada. Gratiți carnea după dorință, perindând ocazional cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se încălzește marinada rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Se servește cu carne la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista