Marinată Cu Usturoi De Ghimbir

Marinada cu usturoi de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de marinată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 28 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, sherry, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Marinată Cu Usturoi De Ghimbir, Filete de curcan la grătar cu marinată de ghimbir-usturoi, și Sos De Scufundare Sau Marinată Cu Usturoi De Susan Sau Ghimbir.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într - un vas de sticlă superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Adăugați 1 până la 2 kilograme de carne de vită dezosată, carne de porc, pui sau pește; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Scoateți carnea din marinată; rezervați marinada. Gratiți carnea după dorință, perindând ocazional cu marinată.
Se încălzește marinada rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se servește cu carne la grătar.