Marinată Cu Usturoi De Ghimbir

Marinată Cu Usturoi De Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați marinada cu usturoi de ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. Un amestec de sos de chili, gingerroot, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Filete de curcan la grătar cu marinată de ghimbir-usturoi, Sos De Scufundare Sau Marinată Cu Usturoi De Susan Sau Ghimbir, și Marinada de soia-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într - un vas de sticlă superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
2
Adăugați 1 până la 2 kilograme de carne de vită dezosată, carne de porc, pui sau pește; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
PeștePește
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți carnea din marinată; rezervați marinada. Gratiți carnea după dorință, perindând ocazional cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se încălzește marinada rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Se servește cu carne la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista