Marinată Cu Usturoi De Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați marinada cu usturoi de ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. Un amestec de sos de chili, gingerroot, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Filete de curcan la grătar cu marinată de ghimbir-usturoi, Sos De Scufundare Sau Marinată Cu Usturoi De Susan Sau Ghimbir, și Marinada de soia-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într - un vas de sticlă superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Adăugați 1 până la 2 kilograme de carne de vită dezosată, carne de porc, pui sau pește; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Scoateți carnea din marinată; rezervați marinada. Gratiți carnea după dorință, perindând ocazional cu marinată.
Se încălzește marinada rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se servește cu carne la grătar.