Marinari și sirene de turtă dulce
Turtă dulce marinari și sirene este un vegetarian desert. Această rețetă face 120 de porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de cuișoare măcinate, zahăr brun ferm, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 2 ingrediente la viteză medie cu un amestec electric până devine pufos. Bateți în miere și ou.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând până se omogenizează.
Formați aluatul în 2 discuri plate. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește cel puțin 1 oră sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați mai multe foi mari de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu antiaderentă.
Întindeți aluatul, câte 1 secțiune, la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă.
Tăiați formele de turtă dulce cu tăietori de prăjituri. Re-rulați aluatul tăiat pentru a face fursecuri suplimentare.
Așezați 1 inch pe foile pregătite.
Coaceți prăjiturile, în loturi, între 8 și 10 minute. Se răcește 1 minut pe foile de copt; scoateți-le pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Decorați prăjiturile cu glazură regală sau glazură pregătită într-un tub și bomboane și stropi, dacă doriți.
Lăsați glazura să se întărească cel puțin 1 oră.