Marinari și sirene de turtă dulce

Marinari și sirene de turtă dulce
Turtă dulce marinari și sirene este un vegetarian desert. Această rețetă face 120 de porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de cuișoare măcinate, zahăr brun ferm, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 2 ingrediente la viteză medie cu un amestec electric până devine pufos. Bateți în miere și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
OuăOuă
2
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Formați aluatul în 2 discuri plate. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește cel puțin 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tapetați mai multe foi mari de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Întindeți aluatul, câte 1 secțiune, la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Tăiați formele de turtă dulce cu tăietori de prăjituri. Re-rulați aluatul tăiat pentru a face fursecuri suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
8
Așezați 1 inch pe foile pregătite.
9
Coaceți prăjiturile, în loturi, între 8 și 10 minute. Se răcește 1 minut pe foile de copt; scoateți-le pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Decorați prăjiturile cu glazură regală sau glazură pregătită într-un tub și bomboane și stropi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
BomboaneBomboane
GlazurăGlazură
11
Lăsați glazura să se întărească cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În10 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Revista