Marinada de friptură de flanc a lui G
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați marinada de friptură de flanc a lui G. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 109 fani. Un amestec de ceapă, suc de lămâie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Flanc Friptură Marinata, Flanc Friptură Marinata, și Friptură De Flanc Cu Marinată De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați sosul de soia, zahărul brun, sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, ceapa, ghimbirul și piperul. Se acoperă friptura cu marinată, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 6 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Friptura la grătar timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.