Marinada De Brânză

Marinada De Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați marinada cu brânză. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 177 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Marinada Pentru Toate, Marinada IPA, și Marinadă.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se toarnă amestecul într-un borcan etanș sau într-un recipient decorativ. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
1
Combinați 1 1/2 kilograme brânzeturi ferme cubate (cum ar fi Cheddar, Gouda, Havarti sau Monterey Jack); 2 căni de măsline; și 1 borcan (7 uncii) ardei grași roșii prăjiți, drenat într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar sau într-un recipient etanș decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză CheddarBrânză Cheddar
HavartiHavarti
MăslineMăsline
GoudaGouda
2
Se toarnă marinada de brânză peste amestec și se răcește timp de 1 oră sau până la 2 zile. Face 6 până la 8 porții de aperitiv. Pregătire: 15 min., Rece: 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Revista