Marilyn ' s Green Beans Italiano

Marilyn ' s Green Beans Italiano
Marilyn ' s Green Beans Italiano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 158 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, pesmet condimentat italian, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole Verde Refrigerată Italiano, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Placinta cu mure a lui Marilyn Batali.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea verde într-o cratiță cu capac și turnați suficientă apă peste fasole pentru a acoperi; aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și acoperiți; fierbeți până când fasolea este fragedă, dar încă crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Întindeți fasolea pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic; amestecați pesmetul și parmezanul în untul topit. Reduceți căldura la minim; adăugați fasolea și gătiți și amestecați până când fasolea se încălzește și firimiturile încep să se rumenească, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Presărați pătrunjelul peste amestec pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista