Margarita De Coastă

Margarita De Coastă
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Margarita de Coastă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 202 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lichior de portocale, pene de tei, suc de lămâie cheie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cerul De Coastă, Cookie-Uri De Decupare De Coastă, și Coastal Bend sebastă cu creveți și Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sare într-un vas superficial, dacă se dorește. Frecați marginea unui pahar de margarita răcit cu pană de var și înmuiați marginea de sticlă în sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
MargaritaMargarita
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Umpleți agitatorul de cocktail pe jumătate plin cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
GheațăGheață
3
Adăugați tequila și următoarele 3 ingrediente. Se acoperă cu capac și se agită până se răcește bine. Se strecoară în sticlă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista