Maple Spice Ice Cream

Maple Spice Ice Cream
Maple Spice Ice Cream este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1304 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, sare de mare, zahăr de arțar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sănătos Dovleac Spice Maple Inghetata, Tort de condimente cu glazură de brânză cremă de arțar, și Cupcakes cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă de arțar.

Instrucțiuni

1
Împărțiți jumătatea fasolei de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Puneți semințele, jumătățile de păstăi, laptele, smântâna, condimentele și zahărul brun într-o cratiță medie cu fund greu. Opăriți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți din căldură și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 1 oră. În timp ce amestecul se înmoaie, reduceți siropul de arțar cu 1/3 la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4
Combinați gălbenușurile de ou și sarea într-un bol mare și bateți doar pentru a amesteca. Aduceți amestecul de cremă înapoi la foc mic. Se dizolvă siropul redus în amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În timp ce bateți ușor gălbenușurile, stropiți în amestecul fierbinte de smântână/sirop, astfel încât gălbenușurile să se încălzească treptat. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mediu amestecând constant cu o lingură de lemn. Asigurați-vă că răzuiți continuu lingura pe fundul tigaiei, astfel încât crema să nu ardă. Crema se face atunci când s-a îngroșat ușor și poate acoperi uniform partea din spate a lingurii. Nu lăsați-o să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se strecoară crema printr-o sită fină. Apăsați tot lichidul din fasolea de vanilie și aruncați fasolea. Se amestecă extractul de bourbon și arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De ArțarExtract De Arțar
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Așezați vasul cu crema într-un castron mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lăsați-l să se răcească, amestecând ocazional.
9
Transferați amestecul într-o mașină de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
10
Puneți înghețata finită într-un recipient de depozitare și congelați până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
11
Odată înghețat, amestecați nucul fragil și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
12
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie la foc mare și gătiți până ajunge la o culoare chihlimbar profundă. Între timp acoperiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Se ia de pe foc, se amestecă nucile și se toarnă pe foaia de copt pulverizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Lăsați să stea până la greu și să se crape în bucățile dorite.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista