Manteca Fried Carnitas
Manteca Fried Carnitas necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 204 calorii, 34G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper măcinat grosier, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Carnitas: carne de porc fiartă și prăjită, Ouă Prăjite Și Carnitas Hash, și Carnitas / carne de porc mexicană fiartă și prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untura într-o tigaie adâncă la foc mediu. Se amestecă carnea de porc, frunzele de dafin, sarea, piperul, ceapa și usturoiul. Strângeți portocala în amestec și picurați jumătățile portocalii.
Adăugați mai mult untură dacă este necesar pentru a acoperi toate ingredientele.
Gatiti pana cand carnea de porc este suficient de frageda pentru a se desprinde cu o furculita, 45 de minute pana la 1 ora. Aruncați portocala, ceapa și usturoiul; strecurați cuburile de porc din untură folosind o lingură pliată.