Manicotti Florentin

Manicotti Florentin
Manicotti Florentine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, spanac, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este mare. Rețete similare includ Florentin Manicotti, Manicotti, și Manicotti.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți la 35
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
În timp ce pastele se gătesc, combinați 1/2 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan, spanac și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scurgeți pastele și clătiți cu apă rece pentru a preveni lipirea; scurgere. Puneți amestecul de spanac uniform în coji de paste (aproximativ 1/3 cană de umplere în fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Lingură 1/2 cană sos de paste în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați cojile de paste umplute peste sos în vas; acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sos De PasteSos De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Presărați uniform cu restul de 1/2 cană de mozzarella, restul de 1/4 cană de parmezan și pătrunjel. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când se încălzește bine. Descoperiți și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista