Manicotti Florentin

Manicotti Florentin
Manicotti Florentine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, spanac, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este mare. Rețete similare includ Florentin Manicotti, Manicotti, și Manicotti.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți la 35
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
În timp ce pastele se gătesc, combinați 1/2 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan, spanac și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scurgeți pastele și clătiți cu apă rece pentru a preveni lipirea; scurgere. Puneți amestecul de spanac uniform în coji de paste (aproximativ 1/3 cană de umplere în fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Lingură 1/2 cană sos de paste în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați cojile de paste umplute peste sos în vas; acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Sos De PasteSos De Paste
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Presărați uniform cu restul de 1/2 cană de mozzarella, restul de 1/4 cană de parmezan și pătrunjel. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când se încălzește bine. Descoperiți și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista