Manicotti Florentin
Manicotti Florentine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, spanac, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este mare. Rețete similare includ Florentin Manicotti, Manicotti, și Manicotti.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele se gătesc, combinați 1/2 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan, spanac și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Scurgeți pastele și clătiți cu apă rece pentru a preveni lipirea; scurgere. Puneți amestecul de spanac uniform în coji de paste (aproximativ 1/3 cană de umplere în fiecare).
Lingură 1/2 cană sos de paste în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați cojile de paste umplute peste sos în vas; acoperiți cu sosul rămas.
Presărați uniform cu restul de 1/2 cană de mozzarella, restul de 1/4 cană de parmezan și pătrunjel. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când se încălzește bine. Descoperiți și coaceți încă 5 minute.