Manicotti de pui cu broccoli

Manicotti de pui cu broccoli
Manicotti de pui cu broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD per porție. O porție conține 514 calorii, 46 g de proteine și 26 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți pesmet, nucșoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Manicotti de curcan și broccoli, Manicotti de broccoli cu cârnați și Manicotti de curcan și broccoli.

Instrucțiuni

1
Gătiți manicotte conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pentru sos, intr-o cratita, caliti ceapa in unt. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează. Se amestecă treptat smântâna și bulionul; aduce la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până când devine groasă și clocotită. Se amestecă brânzeturile până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Într-un castron, combinați ouăle, pesmetul, pătrunjelul, fulgii de piper, sarea și nucșoara. Se amestecă puiul și broccoli; adăugați 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scurgeți manicote; se umple cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos de brânză în două unse de 11 inchi. x 7 inchi. vase de copt. Deasupra cu manicotti; turnați sosul rămas peste manicotti. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 35-40 de minute. Acoperiți și coaceți încă 5 minute sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
ManicottiManicotti
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista