Manicotti cu dovleac și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați manicotti cu dovleac și cârnați. Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper, coji de paste manicotti, dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sausage Manicotti, Sausage Manicotti, și Manicotti Cu Brânză De Cârnați.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți cojile de paste conform instrucțiunilor de pe pachet, folosind timpul minim de gătit. Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți cârnați, usturoi și 1 lingură de salvie tocată la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
În castron mediu, bateți oul. Se amestecă brânza ricotta, dovleacul, parmezanul, piperul, 1 cană de brânză italiană, restul de 1 lingură de salvie tocată și cârnații.
Întindeți 1 cană de sos Alfredo în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Umpleți cojile de paste cu amestec de cârnați. Aranjați cojile umplute peste sos în farfurie.
Se toarnă 2 căni rămase de sos Alfredo uniform peste coji.
Acoperiți; coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este fierbinte. Descoperi; top cu restul de 1 cană de brânză italiană.
Coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Se ornează cu frunze de salvie.