Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați manicotti cu ciuperci de cârnați. Această rețetă servește 7 și costă 1,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 547 calorii. Dacă aveți la îndemână coji de manicotti, ceapă verde, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciuperci Manicotti, Manicotti de vită și ciuperci, și Manicotti de pui și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Gătiți coji de manicotti conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, sotati ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Scurgeți cojile și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
4
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron; amestecați cârnații, supa, smântâna și piperul. Chestii în scoici manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Manicotti
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(recomandat: Sos A1)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Pentru sos, într-o cratiță, încălziți laptele, ciupercile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc; se adaugă 1-1/2 căni de brânză, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Se toarnă peste scoici umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
9
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 25 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.