Manicotti Cu Brânză Cărnoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați manicotti cu brânză cărnoasă. O porție conține 821 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,83 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, frișcă, măcinat rotund și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Manicotti cu patru brânzeturi – un fel de mâncare cu paste consistente și cărnoase, perfect oricând, Manicotti Cu Miez, și Manicotti Cu Spanac Cărnos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; clătiți în apă rece.
Așezați într-un singur strat pe un suport de sârmă; pus deoparte.
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Gătiți cârnații, rotunzi măcinați și ceapa într-o tigaie mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Se scurge și se lasă deoparte.
Adăugați vin în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite; aduceți la fierbere.
Adăugați frișcă și următoarele 3 ingrediente; reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 15 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se acoperă și se lasă deoparte.
Combinați amestecul de carne, roșiile și brânza mozzarella. Amestecați uniform amestecul în 12 coji de manicotti; aranjați cojile într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 de minute. Descoperiți și turnați amestecul de smântână uniform peste coji; se presară cu parmezan.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de încă 10 minute. Se fierbe, 5 1/2 inci de la căldură, 2 până la 3 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.