Mango și Jicama Salsa

Mango și Jicama Salsa
Mango și jicama Salsa necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 11 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper cayenne, jicama și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Salsa De Mango-Jicama, Salsa De Mango Jicama, și Chipsuri de jicama cu salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mango, coriandru, jicama și ceapa verde într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
JicamaJicama
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Amestecați împreună sucul de lămâie ponzu, zahărul brun și ardeiul cayenne într-un recipient separat, asigurându-vă că zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se toarnă amestecul peste combinația de mango, se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții11
Scor De Sănătate2
Revista