Mango-Zmeură Gelatină Stratificată

Mango-Zmeură Gelatină Stratificată
Rețeta de gelatină stratificată Mango-zmeură este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați menta, zmeură, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gelatină Stratificată De Crăciun, Gelatină Stratificată Cran-Mandarină, și Cheesecake Stratificat Cu Citrice-Gelatină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1-1 / 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Se adaugă la amestecurile de gelatină de zmeură în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă 1 cană din apa rămasă; se toarnă jumătate în 2-qt. mucegai pulverizat cu spray de gătit. Rezervați 5 zmeură; adăugați restul de gelatină în matriță. La frigider 30 min. sau până când gelatina este îngroșată. Acoperiți cu gelatina de zmeură rămasă; la frigider 20 min. sau până la set, dar nu ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Aduceți apa rămasă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Se adaugă la amestecurile de gelatină de lămâie în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Folosiți peeler de legume pentru a îndepărta 5 (3x1-1/2-inch) benzi de mango; înfășurați bine. La frigider până când este gata de utilizare. Tăiați mango rămas; așezați în robotul de bucătărie. Procesați până la neted; tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
6
Bateți mango strecurat în gelatină de lămâie până se amestecă. Se toarnă ușor peste stratul de gelatină de zmeură în matriță. La frigider 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Desfaceți gelatina pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
8
Rotiți fiecare bandă de mango pentru a forma con, începând de la un capăt scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
La 8 PruneLa 8 Prune
9
Așezați 1 zmeură rezervată în centrul fiecărui con. Utilizați pentru a garnisi desertul împreună cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista