Mango-ton smucit cu cuscus

Mango-ton smucit cu cuscus
Mango-Jerk ton cu cuscus este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați miere, sos smucit, mango și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango-ton smucit cu cuscus de Mango, Pulpe De Pui Smucite Cu Salsa De Mango, și Pui De Mango La Grătar-Habanero pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați mango, șalotă, sos smucit, suc de lămâie și miere. Procesați până se omogenizează și transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați tonul și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
3
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți tonul din marinată, condimentați cu sare și piper și grătiți pe un raft ușor uns sau o tigaie pentru broiler timp de 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte, pentru foarte rare sau puțin mai lungi pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cu cuscusul de Mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista