Mango pui, fasole & orez coace ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 904 calorii, 54g de proteine, și 27G de grăsime. Persoana 411 a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă de primăvară, mango, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Salată de orez cu fasole neagră și Mango, Orez și fasole coace, și Orez Mexican și fasole coace.
Instrucțiuni
1
Puneți ceapa de primăvară, ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute, tulpinile de coriandru, cimbru, coaja și sucul de tei, ienibaharul și uleiul într-un robot de bucătărie, apoi amestecați cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă peste tocanele de pui și se lasă la marinat cel puțin 1 oră, sau de preferință până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Răsturnați orezul și fasolea într-o formă mare de prăjire cu laturile adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Scoateți puiul din marinată și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Se amestecă bulionul în marinada din castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă bulionul peste orez și fasole, apoi se pun tocanele de pui și bucățile de mango deasupra. Acoperiți bine tava cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Toppinguri, Opționale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
8
Scoateți tava din cuptor și scoateți folia. Creșteți temperatura la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Puneți chutney-ul de mango peste tobe și reveniți la cuptor, neacoperit, timp de 35-40 de minute, pentru a rumeni bucățile de pui și lăsați orezul să absoarbă tot lichidul. Înainte de servire, pufați puțin orezul cu o furculiță și împrăștiați cu frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Mango Chutney
Copane De Pui
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Serviți cu pene de var și chutney de mango suplimentar, dacă doriți.