Mango pui, fasole & orez coace

Mango pui, fasole & orez coace
Mango pui, fasole & orez coace ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 904 calorii, 54g de proteine, și 27G de grăsime. Persoana 411 a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă de primăvară, mango, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Salată de orez cu fasole neagră și Mango, Orez și fasole coace, și Orez Mexican și fasole coace.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa de primăvară, ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute, tulpinile de coriandru, cimbru, coaja și sucul de tei, ienibaharul și uleiul într-un robot de bucătărie, apoi amestecați cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă peste tocanele de pui și se lasă la marinat cel puțin 1 oră, sau de preferință până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Răsturnați orezul și fasolea într-o formă mare de prăjire cu laturile adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Scoateți puiul din marinată și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Se amestecă bulionul în marinada din castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă bulionul peste orez și fasole, apoi se pun tocanele de pui și bucățile de mango deasupra. Acoperiți bine tava cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Scoateți tava din cuptor și scoateți folia. Creșteți temperatura la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Puneți chutney-ul de mango peste tobe și reveniți la cuptor, neacoperit, timp de 35-40 de minute, pentru a rumeni bucățile de pui și lăsați orezul să absoarbă tot lichidul. Înainte de servire, pufați puțin orezul cu o furculiță și împrăștiați cu frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mango ChutneyMango Chutney
Copane De PuiCopane De Pui
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți cu pene de var și chutney de mango suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista