Mango Mojito

Mango Mojito
Mango Mojito ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 263 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți nectar de mango, frunze de mentă, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos de Mango-Mojito condimentat, Mango Mojito, și Mango Mojito pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți panele de var într-un pahar mic; adăugați pene și mentă în sticlă. Zdrobiți cu spatele unei linguri timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Adăugați sifon, ROM, Sirop Simplu și nectar; amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista