Mango marinat tocită pește-spadă cu Salsa de fructe tropicale

Mango marinat tocită pește-spadă cu Salsa de fructe tropicale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați peștele-spadă marinat de Mango cu Salsan de fructe tropicale. Acest curs principal are 546 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 6.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți nectar de mango, salată de fructe tropicale, jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pește-spadă ars cu salsa de mango, Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală, și Ton Ars Cu Salsa Tropicală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru marinada: într-un castron mic, amestecați împreună ingredientele de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă și se adaugă pește-spadă. Sigilați și agitați punga pentru a acoperi complet fripturile. Se pune la frigider și se lasă la marinat cel puțin 1 oră, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Pentru salsa: tăiați fructele scurse în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
4
Combinați fructele și ingredientele rămase într-un bol și puneți-le la frigider pentru a lăsa aromele să se contopească în timp ce peștele se marinează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți peștele din marinată, uscați-l și gătiți până se termină, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Se servește acoperit cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista