Mango-Iaurt-Smoothie De Rom Alb

Mango-Iaurt-Smoothie De Rom Alb
Mango-Iaurt-Smoothie de rom alb este un fără gluten masa de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 221 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ROM, gheață, nectar de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Smoothie Cu Iaurt De Mango, Smoothie Cu Căpșuni, Mango Și Iaurt, și Smoothie Cu Iaurt De Mango Cu Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați mango, iaurt, nectar, rom și câteva căni de gheață zdrobită într-un blender și amestecați până la neted și spumos. Îndulciți cu sirop simplu, dacă este necesar. Împărțiți între 4 pahare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
NectarNectar
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista