Mango Curry la grătar cu lapte de gheață de ghimbir
Mango Curry la grătar cu lapte de gheață de ghimbir este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână pudră de curry de cea mai bună calitate, sare, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de dovlecei de ghindă cu lapte de cocos și fiert cu ghimbir, Șuncă Curry de 15 Minute cu Mango, și Legume mixte în lapte de cocos — cu mango semi-coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar pentru aragaz la mediu-înalt.
2 pentru a tăia mango, tăiați unul dintre capetele ascuțite de pe unul dintre ele și ridicați-l pe o tăietură. Folosind un cuțit ascuțit, faceți o tăietură de sus în jos, îndepărtând una dintre laturile largi și rotunjite ale mango-ului din groapa centrală, dar păstrând partea intactă. Repetați cu cealaltă parte. De asemenea, tăiați orice carne de mango în jurul marginii înguste a gropii; rezervați acea carne pentru o salată de fructe sau o altă utilizare.
3 Curățați cele două jumătăți scoase din mango, apoi repetați cu mango-urile rămase.
Amestecați uleiul de măsline și sarea într-un bol și adăugați jumătățile de mango. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine, astfel încât toate bucățile de mango să fie acoperite uniform cu amestecul.
5 Grătiți jumătățile de mango timp de un minut pe fiecare parte, folosind o spatulă mare pentru a le întoarce.
Scoateți-le în tigaia cu jeleu.
Se amestecă pudra de curry și zahărul și se presară uniform jumătate pe jumătățile de mango. Întoarceți jumătățile de mango și presărați amestecul de curry rămas pe cealaltă parte.
7 Întoarceți jumătățile de mango la grătar timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți din nou mango-urile în tigaie.
8 pentru a asambla desertul, așezați o jumătate caldă de mango la grătar pe fiecare dintre cele 8 farfurii de desert.
Așezați o lingură de lapte de gheață de nucă de cocos lângă ea, apoi presărați cu o lingură de nucă de cocos prăjită.
Serviți imediat. Pentru pregătirea în avans, puteți face primul grătar înainte de servire, apoi adăugați amestecul de curry și faceți al doilea grătar chiar înainte de servire.
Acoperiți și refrigerați orice jumătăți de mango rămase dacă nu le folosiți pe toate
Ele sunt, de asemenea, bune la rece.
Deserturi Ușoare Perfecte
Retipărit cu permisiunea deserturilor ușoare perfecte: prăjituri fabuloase, prăjituri, plăcinte și multe altele făcute cu unt adevărat, zahăr, făină și ouă, Toate Sub 300 de calorii pe porție generoasă de Nick Malgieri și David Joachim. Fotografii de Tom Eckerle. Copyright 2006 de Nick Malgieri și David Joachim. Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper