Mandu De Creveți (Găluște De Creveți)
Mandu de creveți (găluște de creveți) este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu ambalat în apă, ulei de susan, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mandu (găluște coreene), Mandu (găluște coreene), și Găluște coreene și salată proaspătă cu pansament picant, acidulat și dulce (Bibim Mandu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte. Creveți fluture tăind fiecare de-a lungul spatelui, tăind, dar nu prin, curba interioară a creveților.
Scoateți și aruncați vena.
Așezați creveții cu unt pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; la frigider până când este gata de utilizare.
Așezați ciupercile, ceapa și usturoiul într-un mini robot de bucătărie; pulsează până se toacă.
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron mediu.
Puneți carnea de porc în procesor; pulsați până la sol.
Adăugați carne de porc la amestecul de ciuperci.
Adăugați tofu, ulei, piper și sare în amestecul de ciuperci; aruncați bine pentru a combina.
Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), umeziți marginea exterioară a gyoza cu apă.
Așezați 1 creveți pe piele, tăiați cu partea în jos, astfel încât coada să fie ușor îndreptată în sus; lăsați coada să atârne peste marginea exterioară a pielii. Lingură aproximativ 1 linguriță umplutură peste creveți. Îndoiți pielea gyoza peste creveți, astfel încât marginile să se întâlnească deasupra; apăsați marginile pentru a sigila. Umeziți o parte a cusăturii cu apă; cusătură încrețită de 5 sau 6 ori.
Așezați gălușca, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie umede; acoperiți cu prosoape de hârtie umede pentru a preveni uscarea. Repetați procedura cu piei gyoza rămase, creveți și umplutură.
Tapetați 2 tăvi ale unui abur de bambus cu frunze de varză; deasupra cu capac de abur.
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Așezați vaporul în tigaie; varza la abur 4 minute sau până când varza se ofilește. Aranjați găluștele în tăvi deasupra varzei; aburiti 8 minute sau pana cand ati terminat.
Se servește cu sos coreean de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.