Mandu De Creveți (Găluște De Creveți)

Mandu De Creveți (Găluște De Creveți)
Mandu de creveți (găluște de creveți) este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu ambalat în apă, ulei de susan, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mandu (găluște coreene), Mandu (găluște coreene), și Găluște coreene și salată proaspătă cu pansament picant, acidulat și dulce (Bibim Mandu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte. Creveți fluture tăind fiecare de-a lungul spatelui, tăind, dar nu prin, curba interioară a creveților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
Scoateți și aruncați vena.
3
Așezați creveții cu unt pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați ciupercile, ceapa și usturoiul într-un mini robot de bucătărie; pulsează până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți carnea de porc în procesor; pulsați până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Adăugați carne de porc la amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Carne De PorcCarne De Porc
8
Adăugați tofu, ulei, piper și sare în amestecul de ciuperci; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), umeziți marginea exterioară a gyoza cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Așezați 1 creveți pe piele, tăiați cu partea în jos, astfel încât coada să fie ușor îndreptată în sus; lăsați coada să atârne peste marginea exterioară a pielii. Lingură aproximativ 1 linguriță umplutură peste creveți. Îndoiți pielea gyoza peste creveți, astfel încât marginile să se întâlnească deasupra; apăsați marginile pentru a sigila. Umeziți o parte a cusăturii cu apă; cusătură încrețită de 5 sau 6 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
11
Așezați gălușca, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie umede; acoperiți cu prosoape de hârtie umede pentru a preveni uscarea. Repetați procedura cu piei gyoza rămase, creveți și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Tapetați 2 tăvi ale unui abur de bambus cu frunze de varză; deasupra cu capac de abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
13
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Așezați vaporul în tigaie; varza la abur 4 minute sau până când varza se ofilește. Aranjați găluștele în tăvi deasupra varzei; aburiti 8 minute sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se servește cu sos coreean de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista