Mandelbrot (Biscotti Evrei)

Mandelbrot (Biscotti Evrei)
Mandelbrot (Biscotti evrei) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mandelbrot Tradițional Evreiesc (Pâine Mandel), Mandelbrot al lui Ida, și Mandelbrot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până când se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (făină, deși nucșoară); adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor. Formați aluatul în 2 rulouri (lungi de 12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Așezați rulourile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați la grosimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți rulourile din foaia de copt și lăsați să se răcească 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Tăiați fiecare rolă în felii de 24 (1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Întoarceți cookie-urile și coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scoateți cookie-urile din foaia de copt și lăsați să se răcească complet pe suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Stropiți fiecare prăjitură cu glazură de marmeladă portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
13
Steaua lui David Mandelbrot: pentru a construi Steaua lui David, veți avea nevoie de diferite lungimi de biscotti. Pentru aceasta, împărțiți aluatul în 3 porții egale, apoi modelați fiecare porțiune într-un patrulater care este de 9 inci în partea de jos, 4 inci în partea de sus și 12 inci pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
14
Coaceți conform instrucțiunilor de la Pasul 4 de mai sus. Începând de la fundul de 9 inci, tăiați fiecare porție în felii groase de 1/2 inci, apoi coaceți conform instrucțiunilor de la Pasul 5 de mai sus. Înghețați și lăsați să stea 10 minute. Pentru a asambla Steaua, începeți cu cele mai lungi 3 bucăți de biscotti și formați un triunghi, care este baza stelei. Continuați să stivați biscotti, folosind mai întâi cele mai lungi piese. Veți avea suficiente biscotti pentru a face 1 stea mare cu 6 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Serviți biscotti rămași pe o tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
16
Notă: faceți biscotti cu până la trei săptămâni înainte și înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate2
Revista