Mandelbrot (Biscotti Evrei)
Mandelbrot (Biscotti evrei) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mandelbrot Tradițional Evreiesc (Pâine Mandel), Mandelbrot al lui Ida, și Mandelbrot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până când se amestecă bine.
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (făină, deși nucșoară); adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând până se amestecă bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor. Formați aluatul în 2 rulouri (lungi de 12 inci).
Așezați rulourile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați la grosimea de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Scoateți rulourile din foaia de copt și lăsați să se răcească 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în felii de 24 (1/2 inch).
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Întoarceți cookie-urile și coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți cookie-urile din foaia de copt și lăsați să se răcească complet pe suportul de sârmă.
Stropiți fiecare prăjitură cu glazură de marmeladă portocalie.
Steaua lui David Mandelbrot: pentru a construi Steaua lui David, veți avea nevoie de diferite lungimi de biscotti. Pentru aceasta, împărțiți aluatul în 3 porții egale, apoi modelați fiecare porțiune într-un patrulater care este de 9 inci în partea de jos, 4 inci în partea de sus și 12 inci pe fiecare parte.
Coaceți conform instrucțiunilor de la Pasul 4 de mai sus. Începând de la fundul de 9 inci, tăiați fiecare porție în felii groase de 1/2 inci, apoi coaceți conform instrucțiunilor de la Pasul 5 de mai sus. Înghețați și lăsați să stea 10 minute. Pentru a asambla Steaua, începeți cu cele mai lungi 3 bucăți de biscotti și formați un triunghi, care este baza stelei. Continuați să stivați biscotti, folosind mai întâi cele mai lungi piese. Veți avea suficiente biscotti pentru a face 1 stea mare cu 6 straturi.
Serviți biscotti rămași pe o tavă.
Notă: faceți biscotti cu până la trei săptămâni înainte și înghețați.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.