Mandarina Crema De Zahar Ars
Tangerine Crincormme Brincormull ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 350 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, extract de vanillan, suc de mandarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ouăle, gălbenușurile de ou, sucul de mandarină și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu până se omogenizează. Într-o cratiță medie, încălziți smântâna și coaja la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când este pe punctul de a fierbe.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 30 de minute. Reîncălziți crema până aproape fierbe din nou.
Adăugați smântână fierbinte în amestecul de ouă câte o lingură, amestecând continuu.
Adăugați sare și vanilie în amestecul de cremă fierbinte și amestecați pentru a combina.
Se toarnă cremă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron sau o cană de măsurare cu un canal de turnare.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pune 8 ramekins (6 oz. fiecare) într-o tigaie de prăjire și împărțiți cremă între ramekins (aproximativ 1/2 cană pe ramekin).
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la aproximativ trei sferturi pe părțile laterale ale ramekins. Acoperiți tigaia cu folie.
Coaceți cremele până când sunt gata, aproximativ 20 de minute (începeți să verificați devreme).
Îndepărtați cremele din Baia de apă cu clești și lăsați să se răcească aproximativ 20 de minute. Cremă de răcire cel puțin 4 ore.
Se presară 2 lingurițe. zahăr uniform peste fiecare cremă. Folosiți o torță de bucătărie pentru a topi și a seta toppingul*.
Faceți înainte: până la 4 zile până la Pasul 4, acoperit cu folie de plastic.
* Pentru rumenire uniformă, rotiți crema în timp ce aprindeți. Dacă aveți un broiler cu gaz, blaturile de cremă pot fi fripte, cât mai aproape de elementul de încălzire fără a atinge, dar rezultatele nu vor fi la fel de consistente ca în cazul unei suflante. Torțe de bucătărie (de la 3 USD
sunt disponibile online și la magazinele de gătit.