Mandarin Cream Delight

Mandarin Cream Delight
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Mandarin Cream Delight. Această rețetă face 16 porții cu 384 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, amestec de budincă instant vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mandarin Orange Pui Delight, Plăcintă Cu Cremă De Portocale Mandarine, și Spumante Mandarin Orange Cream Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, combinați untul, 1/2 cană de zahăr și vanilia într-un castron mare. Bateți la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute). Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați făină și sare în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți aluatul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit și străpungeți fundul aluatului cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Crusta rece pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, scurgeți portocalele mandarine peste un castron mare, rezervând 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați sucul, 1/4 cană de zahăr, smântâna și amestecul de budincă într-un castron mare. Se amestecă segmentele portocalii. Se amestecă amestecul de portocale peste crustă, răspândindu-se uniform. Se acoperă cu topping biciuit. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista