Mandarin Cream Delight
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Mandarin Cream Delight. Această rețetă face 16 porții cu 384 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, amestec de budincă instant vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mandarin Orange Pui Delight, Plăcintă Cu Cremă De Portocale Mandarine, și Spumante Mandarin Orange Cream Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, combinați untul, 1/2 cană de zahăr și vanilia într-un castron mare. Bateți la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute). Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și sare în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți aluatul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit și străpungeți fundul aluatului cu o furculiță.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Crusta rece pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti umplutura, scurgeți portocalele mandarine peste un castron mare, rezervând 1/2 cană de suc.
Combinați sucul, 1/4 cană de zahăr, smântâna și amestecul de budincă într-un castron mare. Se amestecă segmentele portocalii. Se amestecă amestecul de portocale peste crustă, răspândindu-se uniform. Se acoperă cu topping biciuit. Se răcește 1 oră.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.