Mancakes de bere și slănină
Bere și Bacon Mancakes este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap băutură. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână amestec, bere nealcoolică, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mancakes de bere și slănină, Mancakes, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu folie.
Așezați suportul de sârmă deasupra foii de prăjituri. Aranjați slănina într-un singur strat deasupra raftului.
Presărați slănină cu jumătate de zahăr brun.
Coaceți cu 10 minute mai mult. Întoarceți slănina; se presară cu zahăr brun rămas.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Scoateți din raft. Se răcește complet, aproximativ 15 minute. Zdrobiți slănina în bucăți mici; pus deoparte.
Încălziți plita sau tigaia la foc mediu-mare sau plita electrică la 375 buc.f; ungeți cu ulei vegetal sau scurtare.
Într-un castron mediu, bateți amestecul Bisquick, berea și ouăle cu biciul până se omogenizează. Dacă aluatul este prea gros, adăugați bere suplimentară până la consistența dorită. Se amestecă slănina.
Se toarnă cu 1/2 cană pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Rândul său,; gatiti pana se rumeneste.