Manaaeesh Flatbread
Nevoie de un pâine vegană? Pâinea plată Manaaeesh ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 8 cenți pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă, za ' atar, apă caldă - 110 grade f și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Maple prăjită legume & crocante Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, Pâine plată, și Brânză Flatbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia cu apă caldă într-un bol mare de amestecare și se lasă să stea până când apare un strat cremos de spumă, aproximativ 10 minute.
Bateți 1/4 cană de ulei de măsline, apoi amestecați treptat făina și 1/2 linguriță de sare kosher.
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted și doar puțin lipicios, 10 până la 12 minute.
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți aluatul în vas pentru a acoperi suprafața cu ulei; acoperiți vasul și refrigerați aluatul peste noapte. (Aluatul trebuie să dubleze dimensiunea.)
Înveliți Generos o foaie de copt de 9x13 inci cu 2 linguri ulei de măsline; așezați aluatul în centrul foii de copt și aplatizați-l într-un disc gros. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați dimensiunea dublă, aproximativ 1 1/2 ore.
Folosiți palmele și degetele pentru a apăsa ușor și a întinde aluatul pe marginile foii de copt unse, făcând pâinea plată cât mai uniformă în grosime. Cu vârful degetelor, faceți mici indentări în aluat.
Ungeți aluatul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Se amestecă za ' atar și 3/4 linguriță de sare kosher împreună într-un castron mic și se presară uniform peste pâinea plată.
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute neacoperit.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți pâinea plată în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.