Manaaeesh Flatbread

Manaaeesh Flatbread
Nevoie de un pâine vegană? Pâinea plată Manaaeesh ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 8 cenți pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă, za ' atar, apă caldă - 110 grade f și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Maple prăjită legume & crocante Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, Pâine plată, și Brânză Flatbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia cu apă caldă într-un bol mare de amestecare și se lasă să stea până când apare un strat cremos de spumă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Bateți 1/4 cană de ulei de măsline, apoi amestecați treptat făina și 1/2 linguriță de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted și doar puțin lipicios, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți aluatul în vas pentru a acoperi suprafața cu ulei; acoperiți vasul și refrigerați aluatul peste noapte. (Aluatul trebuie să dubleze dimensiunea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Înveliți Generos o foaie de copt de 9x13 inci cu 2 linguri ulei de măsline; așezați aluatul în centrul foii de copt și aplatizați-l într-un disc gros. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați dimensiunea dublă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Folosiți palmele și degetele pentru a apăsa ușor și a întinde aluatul pe marginile foii de copt unse, făcând pâinea plată cât mai uniformă în grosime. Cu vârful degetelor, faceți mici indentări în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți aluatul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
8
Se amestecă za ' atar și 3/4 linguriță de sare kosher împreună într-un castron mic și se presară uniform peste pâinea plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Pâine PlatăPâine Plată
ZaatarZaatar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți pâinea plată în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Revista