Rețeta de tocană Italiană Mamma Mian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 328 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, dovlecei, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caponata mamei, Nu salata de ton a mamei tale, și Palmă Yo ' Mamma Fleică.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un aragaz lent de 7 litri; amestecați bine. Acoperiți și gătiți la setarea scăzută 8 ore sau la setarea ridicată 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm