Mama ' s arahide fragil
Mama ' s arahide fragil este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porții. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2427 calorii, 19g de proteine, și 59G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 80 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Arahide Batoane cookie fragile cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Arahide Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți generos o foaie de prăjituri de 12x18 inch. Pune deoparte.
Amestecați zahărul, apa și siropul de porumb într-o tigaie grea. Se amestecă bine până se fierbe. Acoperiți și fierbeți 3 minute. Continuați să fierbeți până la stadiul de minge tare (când un pic căzut într - o ceașcă de apă rece formează o minge tare-de unde și numele!) 250 grade F (120 grade C).
Se amestecă untul și arahidele. Continuați să gătiți până când amestecul devine o culoare maro deschis.
Se amestecă împreună sare, vanilie, bicarbonat de sodiu și apă.
Combinați acest lucru cu amestecul de sirop și nuci.
Se amestecă bine și repede.
Se toarnă pe foaia de cookie pregătită. Folosiți spatele lingurii cu unt pentru a răspândi subțire și uniform. Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți. A se păstra în recipient etanș la frigider.