Mama lui Wonton
Wonton mamei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 52 de porții cu 68 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sos de soia, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Orez spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc măcinată la foc mediu până nu mai este roz.
Într-un bol mare de amestecare, combinați creveții, carnea de porc măcinată, ceapa verde, ghimbirul și castanele de apă.
Se amestecă amidonul de porumb, sarea de usturoi și zahărul.
Se amestecă sherry uscat, ulei de chili, sos de soia și ulei de susan.
Așezați aproximativ o linguriță de amestec în centrul fiecărui înveliș de tonă câștigat. Aduceți punctele ambalajului împreună (într-o formă triunghiulară) și prindeți marginile, sigilându-le închise cu albușuri de ou.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fiert. Așezați cu grijă tonele câștigate în apă clocotită, fără aglomerare. (Lucrați în loturi, dacă este necesar.) Când wontonii plutesc la suprafață, adăugați o ceașcă de apă rece și lăsați apa să fiarbă din nou. Apoi scoateți din apa clocotită.